Sałatka Ziemniaczana Cytrynowo-Koperkowa
Cytrynowo-koperkowa Sałatka ziemniaczana jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, cebulę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Z Cytryną I Koperkiem, Sałatka Ziemniaczana Cytrynowo-Koperkowa, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Winegretem Cytrynowo-Koperkowym.
Instrukcje
Umieść młode ziemniaki w dużym rondlu wypełnionym zimną osoloną wodą i gotuj na średnim ogniu do miękkości przez około 20 minut. Podczas gotowania ziemniaków,
Umieść durszlak na wrzącej wodzie i blanszuj zielony groszek przez około 45 sekund.
Ziemniaki odsączyć, przełożyć do dużej miski i odstawić na chwilę do ostygnięcia. Gdy ziemniaki są schłodzone lekko dodać czerwoną cebulę, koperek, szczypiorek, majonez i groszek.
Skropić sokiem z cytryny i wrzucić delikatnie do herbu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.