Sałatka Ziemniaczana Cilantro

Sałatka Ziemniaczana Cilantro
Sałatka ziemniaczana Cilantro jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pieprzu, chiles, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Cilantro Curry, Cytrynowa Sałatka Ziemniaczana Z Kolendrą, oraz Sałatka ziemniaczana z cytryną i kolendrą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ziemniaki i 1 łyżeczka soli we wrzącej wodzie, aby pokryć w dużym holenderskim piekarniku 15 minut lub tylko do przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Spuścić i odstawić w lodowatej wodzie na pokrycie 15 minut; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Ziemniaki pokroić w ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
W dużej misce wymieszać majonez, kolejne 6 składników, a pozostałą 1 łyżeczkę soli. dodać ziemniaki i wymieszać. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Tuż przed podaniem posypać równomiernie boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn