Sałatka Ziemniaczana Bez Majonezu
Sałatka ziemniaczana bez majonezu zajmuje od początku do końca około 1 godziny i 5 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka, 3 g tłuszczu i łącznie 323 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i cały przepis 30 serwuje 8 i kosztuje 1,18 USD za porcję. 59 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako dość niedroga przystawka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup mielony pieprz, zieloną cebulę, koperek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 94%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ostra sałatka ziemniaczana (bez majonezu i nabiału), Kremowa wegańska sałatka ziemniaczana bez majonezu i Wegańska sałatka ziemniaczana czerwona, biała i niebieska (bez majonezu).
Instrukcje
Ziemniaki włóż do dużego garnka i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 20 minut.
Odcedź i pozostaw do wyschnięcia na minutę lub dwie. Ochłodź ziemniaki w zimnej wodzie i pokrój w kostkę, gdy ostygną.
Ziemniaki przełożyć do dużej salaterki i delikatnie wymieszać z ogórkami kiszonymi, zieloną cebulą, selerem, kolendrą, sokiem z ogórków kiszonych, suszonym koperkiem, 1 łyżeczką papryki, solą i pieprzem. W misce wymieszaj oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina i musztardę Dijon i polej dressingiem mieszaninę ziemniaków. Ponownie wymieszaj, aby wszystkie składniki pokryły się sosem.
Posypać 1/4 łyżeczki papryki.