Sałatka ze świeżego tuńczyka z awokado to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 924 kalorie, 26g białka, oraz 84g tłuszczu. Na 5,84 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga soku z cytryny, soli, żeberek selera i kaparów. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk, Sałatka z awokado i pomidorów Plus 5 świeżych i prostych sałatek z awokado, oraz Sałatka Ze Świeżego Tuńczyka.
Instrukcje
1
W średnim rondlu połączyć oliwę z oliwek, nasiona kopru włoskiego i ziarna pieprzu i doprowadzić do duszenia na umiarkowanie małym ogniu. Tuńczyka przyprawiamy solą i dodajemy do rondla. Dusić stek z tuńczyka na małym ogniu, obracając raz, aż ledwo różowy w środku, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Stek Z Tuńczyka
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Przełożyć na talerz i zeskrobać koper włoski i pieprz. Odcedzić i zarezerwować olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Tymczasem w dużej misce zmiksuj majonez z mielonymi anchois, kaparami, czosnkiem i 1 łyżką świeżego soku z cytryny. Wymieszać seler, cebulę i oliwki do dressingu. Za pomocą widelca rozbij tuńczyka na 1-calowe kawałki, a następnie złóż do dressingu. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Starty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ustaw 2 połówki awokado na każdym z 4 talerzy, od strony skóry w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol
5
Miąższ awokado skropić odrobiną oliwy z oliwek z dodatkiem przypraw i pozostałą 1 łyżką świeżego soku z cytryny. Łyżka około 1/2 szklanki sałatki z tuńczyka do środka każdej połowy awokado. Dodać sałatkę z tuńczyka z pędami grochu lub kiełkami Lucerny i podawać.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.