Sunchoke i szpinak sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sunny Sunchoke Salad, sałatka z brukselki i słonecznika, oraz Ogolona Sałatka Sunchoke z parmezanem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki dressing widelcem lub wire trzepaczką aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodać wszystkie składniki sałatki z wyjątkiem sałaty do dressingu; wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.