Jeśli masz około 24 godziny i 25 minut do spędzenia w kuchni Sałatka ze słodko-kwaśnej fasoli może być doskonała bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 369 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś olej sałatkowy, cukier, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Ze Słodko-Kwaśnej Fasoli, Gulasz Z Jęczmienia Słodko-Kwaśnego, oraz Słodko-kwaśne Tofu z kiełkami fasoli i świeżymi ziołami.
Instrukcje
1
Umieść całą fasolę, zieloną paprykę, cebulę i pimentos w dużej misce.
Dodaj olej i seler. W rondelku wymieszaj ocet, cukier, sól, pieprz i zupę pomidorową. Doprowadzić do wrzenia i polać warzywami. Lekko wymieszaj miksturę 2 widelcami. Zrób to kilka razy, gdy mieszanina ostygnie. Przykryj miskę i wstaw do lodówki co najmniej 4 godziny przed podaniem. Sałatka będzie lepsza, jeśli będzie schłodzona 24 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Pomidorowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania