Sałatka ze słodkiej kukurydzy i pomidorów ze świeżą kolendrą

Sałatka ze słodkiej kukurydzy i pomidorów ze świeżą kolendrą
Sałatka ze słodkiej kukurydzy i pomidorów ze świeżą kolendrą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu winnego, pomidorów śliwkowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka Ze Słodkiej Kukurydzy I Pomidorów Ze Świeżą Kolendrą, Sałatka Ze Słodkiej Kukurydzy I Pomidorów Ze Świeżą Kolendrą, oraz Grillowana Sałatka kukurydziano-pomidorowo-cebulowa z sosem ze świeżej bazylii i pokruszonym serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kukurydzę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić; schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
4
Przenieść kukurydzę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić do blend. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Odstawić w temperaturze pokojowej, rzucając od czasu do czasu.)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn