Sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem pomarańczowo-imbirowym

Sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem pomarańczowo-imbirowym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać sól, piernik, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem pomarańczowo-klonowym, Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków Quinoa z sosem Klonowo-pomarańczowym, oraz Sałatka z awokado i pomarańczy z sosem pomarańczowo-imbirowym.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, dodać 1/2 cala wody; ciepła do wrzenia.
Umieść ziemniaki w wodzie. Przykryć szczelnie; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Tymczasem w małej misce wymieszaj składniki dressingu z trzepaczką.
W dużej misce połącz ugotowane ziemniaki, pekany i rodzynki; polej ziemniaki sosem. Rzucaj delikatnie.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.