Sałatka Ze Słodkich Ziemniaków Poblano
Sałatka ze słodkich ziemniaków Poblano może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,41 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soli, słodkie ziemniaki, limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z pieczonych Poblano i słodkich ziemniaków, Grillowane Słodkie Ziemniaki-Sałatka Poblano, oraz Sałatka ze słodkich ziemniaków i Poblano z miodem i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrojoną cebulę umieścić w małym naczyniu z bardzo zimnej wody; odstawić.
Słodkie ziemniaki obrać; pokroić w 1-calową kostkę. Słodkie ziemniaki gotować we wrzącej wodzie 10 minut lub aż łatwo Przekłute widelcem.
W 10-do 12-calowej patelni, gotować chiles na dużym ogniu 3 minut lub aż skóra zacznie czernieć.
Dodać słodkie ziemniaki; gotować 3 protokół.
Wymieszaj rukolę, olej i sok z 1 limonki.
Cebulę odcedzić; wymieszać z sałatką.
Przenieść mieszaninę do przykrytego naczynia; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Wymieszać kolendrę do sałatki. Doprawić do smaku solą i sokiem z drugiej limonki.