Sałatka Ze Szpinakiem Żurawinowo-Gruszkowym
Potrzebujesz bezglutenowy i bezmleczny hor d ' oeuvre? Sałatka ze szpinakiem z żurawiną i gruszką może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka maku, mielonej musztardy, żurawiny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 84%, to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka ze szpinaku gruszkowego z winegretem żurawinowo-pomarańczowym, Sałatka Z Gruszek Żurawinowych, oraz Sałatka z gruszką i żurawiną.
Instrukcje
W dużej misce połącz szpinak, żurawinę i gruszki. W blenderze wymieszaj ocet, cukier, cebulę, sos Worcestershire, musztardę i paprykę; przykryj i przetwarzaj do zmiksowania. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj olej stałym strumieniem.
Dodaj nasiona sezamu i mak.
Polej sałatkę i wrzuć do płaszcza.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay]()
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysty owocowy wyraz naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujny i żywy. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay pokazać siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które utrzymują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.