Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szpinak, owoce & Sałatka Feta spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 86 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki, truskawki, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, Sałatka Fruit' N ' Feta, oraz Zimowa sałatka owocowa z fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić sok z cytryny, olej, miód i pieprz trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
2
Wrzucić pozostałe składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Skropić opatrunkiem tuż przed podaniem; wrzucić do płaszcza.