Sałatka ze szpinakiem na ciepło z wieprzowiną i gruszkami
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Ciepła sałatka szpinakowa z wieprzowiną i gruszkami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, złote rodzynki, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z gruszkami i ciepłym sosem Boczkowym, Sałatka szpinakowa z mozzarellą, gruszkami, orzeszkami piniowymi i ciepłym miodem, musztardą i boczkiem, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło Z Wieprzowiną Milanese.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wieprzowinę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, Pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu, 3 łyżki wody, ocet i olej w małej misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć gruszkę, rodzynki, i szpinak w dużej misce; wrzucić dobrze. Ułóż 2 szklanki mieszanki szpinaku na każdym z 4 talerzy i równomiernie skropić mieszaniną octu. Do każdej porcji dodać 3 plastry wieprzowiny i 1 1/2 łyżeczki sera.