Sałatka ze szpinakiem i mozzarellą
Sałatka ze szpinakiem i mozzarellą jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem wędzonym z Mozzarellanem i Penne, Sałatka ze szpinakiem i Farro z fasolką Pinto i mozzarellą, oraz Szpinak, pomidor i świeża sałatka z makaronem Mozzarella z włoskim sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 filiżanka julienne-cut czerwonej papryki, 1 filiżanka pokrojonej czerwonej cebuli, 2 łyżki oliwy z oliwek, i 1 łyżka octu balsamicznego w dużej misce; odstawić 15 minut.
Dodaj 6 szklanek szpinaku baby, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Rzucaj. Na wierzchu 6 łyżek drobno posiekanej świeżej mozzarelli.