Sałatka ze szpinakiem, boczkiem i białą fasolą
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do skrzynki receptury, szpinak , boczek & sałatka z białej fasoli może być przepis należy spróbować. Ta przystawka ma 291 kalorii, 10g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko liści szpinaku, ocet sherry, słoik g pieczonej papryki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Zapiekanka ze szpinakiem i białą fasolą z boczkiem, Zupa z białej fasoli, boczku i szpinaku, oraz Sałatka ze szpinakiem i białą fasolą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię i podsmażyć boczek przez około 2 min z każdej strony, aż będzie chrupiący.
Wyjąć i osuszyć na papierze kuchennym. Przechowywać tłuszcz z boczku na patelni, dodać ocet i bąbelki na kilka sekund przed przewróceniem w papryce i fasoli. Sezon i ciepło przez. Wrzucić szpinak, fasolę, paprykę i boczek, a następnie skropić sosem do wyboru.