Sałatka ze szparagów, awokado, sera pleśniowego i buraków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów, awokado, sera pleśniowego i sałatki z buraków. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz liście sałatki, awokado, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Z Serem Pleśniowym I Szparagami, Sałatka BLT z awokado i serem pleśniowym, oraz Sałatka szparagowo-jabłkowa z serem pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi gotujemy na parze lub gotujemy do miękkości, następnie spłukujemy w zimnej wodzie do odświeżenia.
Liście sałaty podzielić między miseczki.
Pokrój awokado, a następnie wrzuć sok z cytryny, zapobiegnie to brązowieniu awokado, ale także doda trochę dodatkowego smaku.
Dodaj szparagi, awokado i buraki dla niemowląt do misek, a następnie top z serem pleśniowym i mżawka ulubionego sosu sałatkowego.