Sałatka z ziemniaków, jajek i zielonej fasoli
Sałatka z ziemniaków, jajek i zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, musztarda dijon, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Nowa sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli, Sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli, oraz Sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli.
Instrukcje
W dużym rondlu przykryj ziemniaki zimną osoloną wodą i zagotuj. Gotować do miękkości, o 10 protokół, dodając fasolę w ciągu ostatnich 4 lub 5 minut gotowania. Gdy warzywa będą miękkie, odcedzić.
Umieścić w dużej misce; wrzucić 2 łyżki oliwy z oliwek.
Połącz pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, ocet, musztardę, czosnek, sól i pieprz.
Mżawka vinaigrette na warzywa i jajka; wrzucić delikatnie połączyć. Dostosuj przyprawy, jeśli to konieczne.