Sałatka z ziemniaków i sera pleśniowego
Sałatka z ziemniaków i sera pleśniowego to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 427 kalorii, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę z cytryny, szalotkę, jajko na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Z Serem Pleśniowym, Sałatka Ziemniaczana Z Serem Pleśniowym, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Ubić olej, ocet, szalotki, pietruszka, 1 łyżka szczypiorku, musztarda, miód i skórka z cytryny w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Gotować ziemniaki w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
Dodać ciepłe ziemniaki do dressingu; wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć na małe kawałki. Ułóż sałatę wokół krawędzi talerza; kopiec sałatka ziemniaczana w centrum.
Posypać boczkiem, serem pleśniowym, jajkiem i pozostałym 1/4 szklanki szczypiorku.