Sałatka z zieloną fasolką i fetą
Sałatka z zielonej fasoli i Feta może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.21 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 230 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Mieszanka cukru, fasoli, sera feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli I Fety, Sałatka Z Zielonej Fasoli Feta, oraz Sałatka z zielonej fasoli, orzecha włoskiego i fety.
Instrukcje
Cienko pokroić cebulę i umieścić w durszlaku nad zlewem.
Dodaj oczyszczoną zieloną fasolkę do dużego garnka z wrzącą wodą i gotuj, aż będzie krucha (około 4 protokół). Po zakończeniu fasoli, spuścić wodę do durszlaka lekko ugotować cebulę. Natychmiast spłucz wszystko w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Do dressingu: w dużej misce, ubij razem czosnek, ocet ryżowy, ocet jabłkowy, olej, cukier, sól, pieprz, ostry sos i sos Worcestershire.
Dodać fasolę, cebulę i ser i mieszać do połączenia.
Umieścić w niereaktywnym pojemniku i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny. Smacznego!