Sałatka Z Zieloną Fasolką
Sałatka z zieloną fasolką to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z Shiksan w kuchni ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet balsamiczny, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z zieloną fasolą i pieczoną czerwoną papryką, Sałatka Z Zielonej Fasoli I Żółtej Papryki, oraz Sałatka z zielonej fasoli i pieczonej czerwonej papryki.
Instrukcje
Sałatka Z Zieloną Fasolką
Składnik1 lb. fasola szparagowa, umyta, przycięta i pokrojona na 2-calowe kawałki (jeśli używasz młodej małej fasoli, możesz zostawić je w całości po przycięciu)1 czerwona papryka, pieczona, obrana i nasienna1 / 4 szklanka oliwy z oliwek extra virgin1 / 4 szklanka białego octu balsamicznego1 łyżka musztardy pełnoziarnistej1 / 2 łyżki pieprzu (lub więcej do smaku)1/4 łyżki soli (lub więcej do smaku)2 łyżki świeżej mielonej pietruszki
Klucz koszerny: Pareve, Koszerny na sefardyjską Paschę