Sałatka z zielonej i żółtej fasoli z grubym sosem pomidorowym i serem Feta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj zieloną i żółtą sałatkę z fasoli z grubym sosem pomidorowym i serem Feta spróbować. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 64 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fasoli woskowej, sól, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zielono-żółta Sałatka z fasoli z sosem maślano-rukolowym, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu. Gotować fasolę we wrzącej wodzie przez 5 minut lub do chrupiącej-miękkiej.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
W misce połącz pomidora i kolejne 4 składniki (przez pieprz). Fasolę podziel równomiernie pomiędzy 8 talerzy. Top każdej porcji z 1/4 szklanki mieszanki pomidorowej.
Każdą porcję posypać 1 łyżką pokrojonej bazylii i 1 łyżką sera.