Sałatka z zielonej fasoli z sosem z sera pleśniowego
Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka z zielonej fasoli z sosem z sera pleśniowego może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 66 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, cebulę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Sałatka z zieloną fasolką i serem pleśniowym, Garlicky pieczona Sałatka z zielonej fasoli z orzechami laskowymi i serem pleśniowym, oraz Sałatka z zielonej fasoli i jajek z sosem z koziego sera.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce; wymieszaj trzepaczką.
Fasolka szparagowa na parze, pokryta, 14 minut lub do chrupkiego-przetargu. Spłukać zimną wodą.
Dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Fasolę i cebulę połączyć w dużej misce, dodać sos i delikatnie wymieszać.
Posypać równomiernie pokruszonym boczkiem.