Sałatka z zielonej fasoli z kremowym dressingiem
Sałatka z zielonej fasoli z kremowym dressingiem to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 110 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś serek śmietankowy, pieprz, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli z kremowym dressingiem estragonowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Dressingiem Orzechowym, oraz Sałatka ze świeżej zielonej fasoli i pomidorów z kremowym dressingiem czosnkowym.
Instrukcje
Fasolkę szparagową włożyć do rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości.
Odcedź i spłucz w zimnej wodzie. W misce wymieszaj fasolę, ogórek, czerwoną paprykę i cebulę.
W małej misce ubij serek śmietankowy i mleko na puszystą masę. Ubij ocet, cukier, sól i pieprz.
Polać mieszanką fasoli i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki, aż ostygnie.