Sałatka Z Zielonej Fasoli Pesto
Sałatka z zielonej fasoli Pesto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 129 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, parmezan, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Zielonej Fasoli Pesto, Sałatka Pesto Z Pieczonej Zielonej Fasoli, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Ziemniaków Z Pesto.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do pełnego, toczącego się wrzenia na dużym ogniu.
Pulse bazylia, czosnek i orzeszki piniowe w robocie kuchennym, aż drobno posiekane. Zatrzymać i zeskrobać boki miski. Przy uruchomionej maszynie powoli wlewaj olej. Zatrzymaj procesor, dodaj parmezan i pulsuj, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem. (Sprawia, że około 2/3 szklanki pesto.)
Przełożyć do miski i przykryć.
Dodać fasolę do wrzącej wody i gotować do miękkości jeszcze chrupiące, 4 do 5 protokół.
Odcedzić, spłukać pod zimną bieżącą wodą, a następnie dokładnie wysuszyć.
Przełożyć do miski i przykryć.
Tuż przed podaniem, wrzucić fasolę w dużej misce z wystarczającą ilością pesto do Płaszcz. (Przykryć i schłodzić Pozostałe pesto.) W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Podawać w temperaturze pokojowej.