Sałatka Z Zielonej Fasoli Amandine

Sałatka Z Zielonej Fasoli Amandine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Amandine sałatkę z zielonej fasoli. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 65 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, ocet sherry, fasolki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Amandyna Z Zielonej Fasoli, Fasola Szparagowa Amandyna, oraz Fasola Szparagowa Amandyna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 4 minut lub do chrupkiego-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; dobrze spuścić. Fasolę osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Połącz ocet, olej, musztardę, sól i pieprz w średniej misce, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać fasolę do mieszaniny octu; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
FasolaFasola
5
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn