Sałatka Z Zielonej Fasoli
Sałatka z zielonej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 9. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś awokado, orzechy pekan, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Pesto rzucił kukurydzę, Por i zieloną fasolkę, Rzucona Zielona Sałatka, oraz Rzucona Zielona Sałatka.
Instrukcje
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości.
Odcedź i spłucz w zimnej wodzie.
W dużej misce połącz fasolę, pomarańcze i cebulę. W małej misce wymieszaj olej, ocet, cukier, sól i pieprz.
Polać mieszanką fasoli i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem dodaj sałatę, awokado i orzechy pekan; delikatnie wymieszaj.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Miguel Torres Cordillera Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Miguel Torres Cordillera Chardonnay]()
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.