Sałatka z zielonej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 9. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś awokado, orzechy pekan, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Pesto rzucił kukurydzę, Por i zieloną fasolkę, Rzucona Zielona Sałatka, oraz Rzucona Zielona Sałatka.
Instrukcje
1
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedź i spłucz w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
W dużej misce połącz fasolę, pomarańcze i cebulę. W małej misce wymieszaj olej, ocet, cukier, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Paluszki Precelkowe
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Polać mieszanką fasoli i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem dodaj sałatę, awokado i orzechy pekan; delikatnie wymieszaj.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Miguel Torres Cordillera Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.