Sałatka z wędzonej szynki i orzechów włoskich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 242 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Mieszanka gęstej szynki, porzeczki, frisée i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paczki z łososia wędzonego z sałatką z kopru włoskiego i orzecha włoskiego, Sałatka z gruszek, sera pleśniowego i orzechów włoskich z wędzonym indykiem, oraz Tarta z wędzonym cheddarem, orzechami i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Toast orzechy włoskie na talerzu ciasta przez 7 protokół, lub do lekko rumiane.
Make Ahead: przepis można przygotować w Kroku 3 dzień wcześniej. Orzechy włoskie i porzeczki mogą stać, przykryte, w temperaturze pokojowej. Opatrunek można przechowywać w lodówce.