Sałatka z wędzonej szynki i orzechów włoskich

Sałatka z wędzonej szynki i orzechów włoskich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 242 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Mieszanka gęstej szynki, porzeczki, frisée i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paczki z łososia wędzonego z sałatką z kopru włoskiego i orzecha włoskiego, Sałatka z gruszek, sera pleśniowego i orzechów włoskich z wędzonym indykiem, oraz Tarta z wędzonym cheddarem, orzechami i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast orzechy włoskie na talerzu ciasta przez 7 protokół, lub do lekko rumiane.
Ostudzić i grubo posiekać.
W małej żaroodpornej misce moczyć porzeczki w gorącej wodzie, aż zmiękną, około 10 minut; odcedzić.
W małej misce, ubij śmietanę z musztardą, Pernod, octem i czosnkiem i doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce, połączyć fryz z cebulą i porzeczkami.
Dodać 1/4 szklanki opatrunku i wrzucić do herbu.
Przełożyć sałatkę na talerz.
Włożyć szynkę do tej samej miski, wrzucić delikatnie z pozostałym sosem i ułożyć na sałatce.
Posypać orzechy włoskie na wierzchu i podawać.
Make Ahead: przepis można przygotować w Kroku 3 dzień wcześniej. Orzechy włoskie i porzeczki mogą stać, przykryte, w temperaturze pokojowej. Opatrunek można przechowywać w lodówce.