Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonego pstrąga i sałatki warzywnej. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.78 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, squash crookneck, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga, Sałatka z wędzonego pstrąga, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga.
Instrukcje
1
W blenderze wirować natkę pietruszki, oliwę z oliwek, 2 łyżki. sok z cytryny, skórka i 1/4 łyżeczki. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Pietruszka-nać
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W osobnych miseczkach delikatnie wrzucić ziemniaki i dynię z odrobiną dressingu, a pomidorki z 1 łyżeczką. sok z cytryny, dodając sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Sok Z Cytryny
Ziemniak
Nóż Do Obierania
Pomidor
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na 4 talerzach równomiernie podzielić warzywa i pstrąga.