Need a dairy free main course? Imbir Sałatka wołowa może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, kolendrę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Wołowiną Imbirową, Imbirowa Sałatka wołowa z Miso Vinaigrette, oraz Sałatka sojowo-imbirowa z wołowiną i makaronem z sosem orzechowym.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić ocet z sosem rybnym, olejem rzepakowym, imbirem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sos Rybny
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj rozdrobnioną wołowinę, mieszane zielenie, suszony makaron, rzodkiewki, kolendra i mięta i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Warzywa
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem