Sałatka Z Wiśni
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Sałatka z wiśni może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomarańczy mandarynkowych, ananasa, liści sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 27%. Spróbuj Sałatka Z Żurawiną, Sałatka Z Malinami, oraz Sałatka Cytrynowo-Limonkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie owoce odcedzić do miski; dobrze wymieszać. Rezerwy 1 1/2 szklanki mieszanki soku owocowego; odstawić owoce na bok. Doprowadzić zarezerwowaną mieszaninę soku do wrzenia w rondlu.
Dodać żelatynę i gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż żelatyna się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w zimnej wodzie. Schłodzić do uzyskania konsystencji białka.
Złożyć w owocach i orzechach pekan.
Wlać mieszaninę do lekko naoliwionej formy 6-filiżanki. Przykryć i schłodzić do twardości. Unmold na talerzu serwującym wyłożonym sałatą.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: aby z łatwością zdemontować, Uruchom nóż wokół krawędzi formy, aby przerwać ssanie. Delikatnie odciągnąć sałatkę z boków pleśni za pomocą palców. Zawiń formę w wilgotny, ciepły ręcznik do naczyń.
Umieść półmisek na pleśni i odwróć.