Sałatka z winogron i migdałów

Sałatka z winogron i migdałów
Sałatka z winogron i migdałów mieszanych jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz warzywa, pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z przyprawami migdałowymi, winogronowymi i mieszanymi zielonymi, Sałatka Z Zieleni Mieszanej, oraz Sałatka Z Zieleni Mieszanej.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek, ocet, szalotkę, czosnek, sól i pieprz umieścić w średniej, niereaktywnej misce i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić mieszane warzywa, winogrona, migdały i ser w dużej, niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
MigdałyMigdały
SerSer
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Skropić opatrunkiem i wrzucić do płaszcza.
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn