Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rzucił sałatkę i maliny Vinaigrette spróbować. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka malin, żurawiny, sera feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z winegretem, Sałatka z parmezanem Vinaigrette, oraz Sałatka z cytrynowym winegretem.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieścić warzywa sałatkowe w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać w żurawiny, orzechy włoskie, pomarańcze mandarynki, pomidory winogron i feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I Posiekanych
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)