Sałatka Z Tuńczykiem Wrap
Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 131 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, tuńczyka, liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Tuńczykiem Wrap, To sałatka z tuńczyka!, oraz Chrupiąca Sałatka Z Tuńczyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać tuńczyka, jajka, seler, majonez, papryka i chili.
Umieść jeden 2% mleka na środku każdej tortilli. Wierzch równomiernie z mieszaniną tuńczyka i sałaty; zwinąć.
Miejsce, szew-boki w dół, na talerzu.
Przeciąć na pół, aby służyć.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.