Sałatka z tuńczyka Waldorf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz seler, orzechy włoskie, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone jabłko, można śledzić to danie główne z Szarlotka Gruszka Szarlotka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zdrowa sałatka z tuńczykiem waldorf, Słynne nadzienie kanapkowe z tuńczykiem Darra Waldorf, oraz Sałatka Waldorf Quick Bread-ten chleb zawiera jabłka, seler i orzechy włoskie. Jeśli lubisz sałatkę Waldorf możesz również cieszyć się tym chlebem.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć tuńczyka, jabłko, seler, rodzynki, daktyle i orzechy włoskie.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.