Sałatka Z Tuńczykiem Waldorf

Sałatka z tuńczyka Waldorf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz seler, orzechy włoskie, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone jabłko, można śledzić to danie główne z Szarlotka Gruszka Szarlotka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zdrowa sałatka z tuńczykiem waldorf, Słynne nadzienie kanapkowe z tuńczykiem Darra Waldorf, oraz Sałatka Waldorf Quick Bread-ten chleb zawiera jabłka, seler i orzechy włoskie. Jeśli lubisz sałatkę Waldorf możesz również cieszyć się tym chlebem.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć tuńczyka, jabłko, seler, rodzynki, daktyle i orzechy włoskie.
Połączyć jogurt i majonez; dodać do mieszanki tuńczyka i wrzucić do herbu.
Podawać na talerzach wyłożonych sałatą; posypać serem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.