Sałatka z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jeśli masz dziecko szpinak, chleb wieloziarnisty, ząbek czosnku i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, Stopić Serce Stopić Tuńczyk, oraz Tuńczyk Topiony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Połączyć pierwsze 11 składników w średniej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Top chleb równomiernie z serem; broil 4 minut lub do bąbelków. Ułóż 2 plastry pomidora i około 1/3 szklanki mieszanki tuńczyka na każdej kromce chleba. Najlepsze kanapki równomiernie ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.