Sałatka Z Tuńczyka Dla Dorosłych
Jeśli 31 centów za porcję spada twój budżet, Dorosła Sałatka z tuńczyka może być wybitnym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka selera, importowanego tuńczyka, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grown Up Tuna Melt, Kanapka Z Tuńczykiem Wszystko Grown Up, oraz Dorosły "tuńczyk", (teraz) Zapiekanka krabowa.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.