Sałatka Z Trzech Fasoli

Sałatka Z Trzech Fasoli
Sałatka z trzech fasoli to dodatek, który serwuje 4. Za 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 6G tłuszczu i w sumie 299 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści bazylii, fasolki szparagowej, lodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 91%, co jest spektakularne. Spróbuj Pieczony łosoś cytrynowy na ciepłej sałatce z fasoli maślanej i zielonej fasoli, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym winegretem balsamicznym, oraz Kolacja dziś wieczorem: Sałatka z fasoli Fava, szparagów i zielonej fasoli dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zagotuj garnek osolonej wody. Ustaw dużą miskę lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj zieloną fasolkę do garnka i gotuj, aż będzie chrupiąca, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odcedź i zanurz zieloną fasolkę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Odcedź zieloną fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
5
Ubij ocet, musztardę i miód w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Ubij olej do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Dodaj fasolkę szparagową, cannellinis, nerki, bazylię, pietruszkę i szalotkę do miski i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
NerkaNerka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Posyp solą i pieprzem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn