Sałatka Z Trzech Fasolek
Sałatka z trzech fasolek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sok z limonki, black-Eyed peas, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Edamame ugotować w rondlu 1 1/2 - do 2-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, 4 minuty.
Odcedzić w durszlaku, a następnie spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Rozgrzać olej w małej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie gotować kminek, mieszając, aż pachnące i cień ciemniejszy, o 30 sekund.
Wlać do dużej żaroodpornej miski.
Dodaj edamame i pozostałe składniki do oleju z kminku i wrzucić do herbu.
Odstawić 10 minut na smaki do mieszania.