Sałatka Z Surowych Warzyw

Sałatka Z Surowych Warzyw
Surówka to hor d ' oeuvre, który służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 22g tłuszczu i w sumie 266 kalorii. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, sól, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Tidbit Surówka Z Prażonymi Nasionami, Sałatka z surowych warzyw korzeniowych z " Joy of Kosher, oraz Surowa Wiosenna sałatka jarzynowa z kozim serem.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedź boczek na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym; kruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
W dużej misce wymieszaj brokuły, kalafior, seler, groszek i żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
żurawinażurawina
BrokułyBrokuły
SelerSeler
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W misce ubij majonez, parmezan, cukier, cebulę, ocet i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MajonezMajonez
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Sałatkę polać dressingiem; dodać orzechy i boczek i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
OrzechyOrzechy

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Chardonnay z wyborem podpisów Pedroncelli. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia4
Magazyn