Sałatka z soczewicy śródziemnomorskiej to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sok z cytryny, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Soczewicy Śródziemnomorskiej, Sałatka Z Soczewicy Śródziemnomorskiej, oraz Śródziemnomorska Sałatka z kuskusem i soczewicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj soczewicę i czosnek. Zmniejsz ogień do średnio-niskiej, a następnie gotuj na wolnym ogniu, aż soczewica będzie po prostu miękka, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Czosnek Goya®
3
Odcedzić w sitku i umieścić w dużej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Dodaj pomidory, oliwki, bazylia, oliwa z oliwek i sok z cytryny do miski i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem.