Sałatka z soczewicy i czerwonej papryki z jajkiem na miękko
Sałatka z soczewicy i czerwonej papryki z jajkiem na miękko to bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 881 kalorii, 59G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z soczewicy i czerwonej papryki, Sałatka z soczewicy i czerwonej papryki, oraz Ciepła Sałatka Z Soczewicy I Pieczonej Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować jajka przez 6 minut, następnie szybko schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać skorupki. Przełóż soczewicę do miski z cebulą, czerwoną papryką i octem balsamicznym.
Sałatkę wyłożyć na naczynie do serwowania, a następnie ułożyć rukolę na wierzchu.
Skropić oliwą, następnie podzielić na pół jajka i posadzić je na wierzchu sałatki.