Sałatka z serem i migdałami
Sałatka z serem i migdałami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 230 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz blanszowane migdały, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonymi migdałami i kozim serem, Sałatka Z Koziego Sera Migdałowego, oraz Sałatka z nektaryną, kozim serem i migdałami.
Instrukcje
Upiec migdały w 8-lub 9-calowej patelni w piekarniku 400 do złotego koloru, 5 do 8 minut (około 4 minut w piekarniku konwekcyjnym).
W dużej misce połączyć olej i sok z cytryny.
Dodać mieszankę sałatkową i wymieszać, dodając sól i pieprz do smaku. Z 2 dużych łyżek, podzielić sałatkę równo między talerze.
Ser pokroić w cienkie plasterki i równomiernie podzielić między sałatki.
Posypać równomiernie migdałami.