Sałatka Z Sardynek, Awokado I Rzodkiewki Z Rzeżuchą
Sałatka z sardynek, awokado i rzodkiewki z rzeżuchą górską to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, rzeżuchę wodną, sól koszerną i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Buraków I Rzeżuchy, Sałatka kolendro-limonkowa sardynka w połówkach awokado przepisy z Th, oraz Zawijanie indyka, awokado i rzeżuchy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrożnie wyjmij sardynki widelcem z puszki. Chodzi o to, aby utrzymać je w całości.
Następnie umieścić w płytkim płaskim pojemniku i wycisnąć sok pół cytryny na nich.
Posypać połową natki pietruszki i 1 łyżeczką szczypiorku. Doprawić szczyptą pieprzu i soli.
Niech siedzą przez 15 minut.
Podczas gdy siedzą atrakcyjnie umieść awokado w miseczkach. Teraz umieść 4 do 6 sardynek w każdej misce, a następnie rozłóż rzodkiewki na wierzch. Włóż małe pęczki rzeżuchy.
Dekoruj pozostałym szczypiorkiem i pietruszką. Sukienka z wyciśniętym sokiem z cytryny i odrobiną oliwy z oliwek. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem i podawać.