Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym

Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym
Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Mieszanka rukoli dla niemowląt, grubej soli i pieprzu, octu winnego białego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci to Epikurious. 40 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, oraz Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić ocet, jogurt, musztardę i prażone orzechy; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać olej z orzechów włoskich w powolnym, stałym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść ziemniaki na durszlak, aby osuszyć. Powrót patelni wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przygotuj kąpiel z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
6
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować do miękkości i jasnozielony, o 4 protokół. Używając łyżki szczelinowej, przenieś do wody z lodem, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Odcedzić i pokroić na 2-calowe kawałki.
8
Ułóż rukolę, ziemniaki i fasolkę szparagową na półmisku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
9
Skropić opatrunkiem, wrzucić do płaszcza i podawać.
10
Inne
11
Przedruk za zgodą Meatless z kuchni Martha Stewart Living, © 2013 Martha Stewart Living Omnimedia, Inc.Przez ponad dwadzieścia lat redaktorzy żywności i szefowie kuchni w MARTHA STEWART LIVING stworzyli dziesiątki bestsellerowych książek kucharskich, w tym Martha Stewart 's Cooking School, Martha' s American Food, Martha ' s Baking Handbook, Everyday Food: Great Food Fast i Power Foods. MARTHA STEWART jest autorką ponad 75 książek o gotowaniu, rozrywce, rzemiośle, prowadzeniu domu, ogrodach, weselach i dekorowaniu. Jest gospodarzem szkoły gotowania na PBS.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn