Sałatka z rukoli z oliwkami, pancettą i wiórkami parmezanu
Sałatka z rukoli z oliwkami, pancettą i wiórkami parmezanu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, pancettę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Sałatka z rukoli z wiórkami z oliwek, pancetty i parmezanu, Baby Karczochy Z Oliwą Z Oliwek I Parmezanem Wiórków Przepis, oraz Sałatka z gruszek, rukoli i pancetty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż pancetta w jednej warstwie w średniej patelni nonstick. Gotować na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące (nie włączyć), o 8 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
W małej misce ubić olej i sok z cytryny. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Umieść rukolę i oliwki w średniej misce; wymieszać z sosem. Sałatkę podzielić między talerze. Top z pancettą i wiórkami parmezanu.