Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i moreli
Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i moreli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście rukoli, ocet balsamiczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Moreli, Sałatka z kopru włoskiego i rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet i szalotka ubić w średniej misce.Stopniowo ubij w oleju. SOS doprawić solą i pieprzem.
Umieść rukolę, pokrojony koper włoski, andapricots w dużej misce.
Ubijamy posiekane liście do dressingu.
Mżawka dressingover sałatki i wrzucić do płaszcza równomiernie. Doprawić solą i pieprzem.
Transfer saladto duża miska do serwowania.
Posypać pistacjami i podawać.