Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i cytryny
Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i cytryny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kopru selerowego z Zakonserwowaną cytryną i daktylami, Hiszpańska Sardela, koper włoski i konserwowana Sałatka z cytryny, oraz Sałatka z rukoli z marynowanymi burakami i Konserwowo-cytrynowym Viniagrette.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj olej, sok z cytryny, konserwowaną cytrynę, czosnek i pieprz. Cienko pokroić Cebulki kopru włoskiego w poprzek, odrzucając włókniste końce i wymieszać z dressingiem. Posiekaj tyle liści kopru włoskiego, aby zrobić 2 łyżki.; umieścić w dużej misce z rukolą.
Dodać mieszaninę kopru włoskiego do rukoli i delikatnie wrzucić.
* Kup w sklepie spożywczym dla smakoszy, zrób własny (zobacz sunset.com), lub zamówić pocztą z robertlambert.com (12$za 8-oz. słoik). Użyj tylko skórki; zeskrobać i wyrzucić miąższ.