Sałatka z rukoli i kopru włoskiego z winegretem cytrynowo-ziołowym
Sałatka z arugulanu i kopru włoskiego z winegretem cytrynowo-ziołowym to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 477 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $5.9 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, ocet szampański, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka ziołowo-Rukolowa z balsamicznym winegretem, Jicaman Sałatka ziołowa z rukolą z winegretem limonkowym, oraz Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i cytryny.
Instrukcje
1
Umieść mały rondel, wypełniony do połowy wodą, na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Wymieszać z cukrem i szczyptą soli.