Sałatka z Quinoa z grillowaną cukinią, fetą i Poblanos

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Quinoa Sałatka z grillowaną cukinią, Feta, i Poblanos spróbować. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cukinię, paprykę poblano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Quinoa-faszerowane Poblanosy z grillowanym sosem Romesco, Sałatka z grillowanej kukurydzy i cukinii z fetą, oraz Sałatka z grillowanych buraków, komosy ryżowej i fety (+letnie inspiracje do grillowania warzyw).
Instrukcje
W średnim garnku zagotuj wodę i sól.
Dodaj komosę ryżową, wymieszaj, a następnie zmniejsz do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować do wchłonięcia wody, Około 15 minut.
Przenieść quinoa do dużej miski.
Rozgrzać grill gazowy na średnim ogniu. Lekko posmaruj cukinię i poblanos oliwą z oliwek.
Ułożyć warzywa na grillu i grillować, aż będą miękkie i lekko zwęglone na brzegach, około czterech minut na stronę.
Przenieść grillowane warzywa na deskę do krojenia i pokroić na kawałki 1/2 cala. Wrzucić z quinoa.
Dodaj feta, szalotki, i kolendry i mieszać do połączenia.
W małej misce ubij razem ocet z czerwonego wina i oliwę z oliwek, aż do zemulgowania.
Wlać vinaigrette na quinoa i wrzucić do połączenia. Doprawić sałatkę solą i pieprzem i podawać.