Sałatka z prażonych orzechów laskowych i rozdrobnionej marchewki
Tosty z orzechów laskowych i rozdrobnione marchew sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka orzechów laskowych, sok z cytryny, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Z Prażonych Orzechów Laskowych I Rozdrobnionej Marchewki, Rozdrobniona Sałatka Marchewkowa Duo. Jego I Jej, oraz Surowa Sałatka z jarmużu, grejpfruta i prażonych orzechów laskowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść małą patelnię na średnim ogniu, dodaj posiekane orzechy laskowe i tosty na złoty kolor, mieszając i przewracając je o przez około 5 protokół. Podczas gdy orzechy są opiekania, sok z cytryny do salaterki i dodać musztardę i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji