Sałatka Z Pomidorem Kuskus

Sałatka Z Pomidorem Kuskus
Pomidorowa Sałatka z kuskusem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, bulion warzywny, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Izraelska Sałatka Z Pomidorów Kuskus, Sałatka z pomidorami i mozzarellą kuskus, oraz Sałatka z kuskusem z kurczakiem, pomidorem i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. lekko spryskaj blachę do pieczenia oliwą z oliwek sprayem do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małym garnku doprowadzić bulion do wrzenia. Wymieszać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Zdjąć z ognia i przykryć.
4
Odstawić 5 minut. Puch z widelcem; odstawić.
5
Umieść szparagi i szalotki na przygotowanej blasze do pieczenia. Wymieszać z 1 łyżką sos sałatkowy. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W dużej misce połączyć gotowany kuskus, pieczone warzywa, pomidory koktajlowe, bazylia i pozostały sos sałatkowy. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Kuskus GotowanyKuskus Gotowany
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn